026 379 6695
Van lawick van pabststraat 5, Arnhem, 6814HA

Laboratorium

Altadent is bekend geworden door kwaliteit en de natuurlijke uitstraling die wij leveren. Ons tandtechnisch laboratorium is gevestigd in Arnhem en werkt samen met een klein team van ervaren tandtechniekers. Als pionier op het gebied van perskeramiek en CAD-CAM-technologie, integreren wij voortdurend de nieuwste technologie met de traditionele vaardigheden van onze tandtechniekers om unieke, op maat gemaakte restauraties en natuurlijke tanden te vervaardigen.

 

Wij werken voor een zeer selectief aantal veeleisende tandartsen in heel Nederland. Wij beschouwen deze tandartsen als partners in onze missie om patiƫnten voor te lichten over de voordelen van hoogwaardige, esthetische tandheelkunde. Wij ontwikkelen een hechte werkrelatie met onze partners op basis van wederzijds respect, effectieve communicatie en het delen van kennis in het streven naar perfectie.

 

Praktijken die met ons samenwerken, waarderen de waarde van deskundige, technische ondersteuning. Zij doen een beroep op onze 30 jaar ervaring in esthetische tandheelkunde voor advies over behandelplanning, materialen en technieken. We werken met veel bekroonde praktijken en hebben daarbij vaak een belangrijke rol mogen spelen in hun succes.

laboratorium